ACT HBM

ACT®- Individuele Meting

Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd: 15 minuten om precies te zijn. In die korte tijd geeft ACT® je inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend te werk te gaan, samenwerken in teamverband te combineren met zelfstandig opereren en bestand te zijn tegen stressvolle situaties.

Human Being Management (HBM) heeft aandacht voor de gehele mens in plaats van alleen zijn of haar hulpbron. Stressoren kunnen beter en met minder energie tegemoet worden getreden als de mens ook zijn onbewuste aansturing bewust kan krijgen. En daarmee beter kan functioneren zowel privé als binnen organisaties. Dat is in essentie wat deze meting en coaching doet. HBM: veranderen van ‘Human Resource’ in ‘Human Being Management’ met behulp van de unieke ACT Tool. Mensen worden gelukkiger en daardoor succesvoller als individu, binnen teams en organisaties. De ultieme win-win situatie.

Neem contact op voor meer informatie of vraag de meting aan. Mar10 Training & Coaching is geaccrediteerd gebruiker van ACT® en werkt volgens de Human Being Management filosofie.

Achtergrond informatie:

We hebben Natuurlijk en Aangepast gedrag. Dat leidt tot Onbewuste Werkbeleving. Door het inzetten van de meting en Zelfreflectie ontstaat een nieuwe Bewustwording en daarmee een grotere Beslisruimte. Vanuit de Beslisruimte wordt dan Verantwoordelijkheid genomen dat leidt tot aangepaste aansturing en een vergroting van de keuzemogelijkheden in iemand zijn handelen.

Onderzoek toont aan dat de werknemer in Nederland het zwaar heeft: onderzoek (TNO 2014) wijst uit dat mensen last hebben van stress (inmiddels 1 op de 8 Nederlanders), depressief zijn voor langere tijd (1 op de 5 Nederlanders) en dit zo’n 4,5 miljard euro op jaarbasis kost. Vanuit dat oogpunt alleen al komt een individuele meting en coaching op het juiste moment.

Meten is weten

Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd. ACT® is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 15 minuten een antwoord geeft op vele vragen. Bijvoorbeeld;

Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet? Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?

Op welke manier neem ik beslissingen? Hoe reageer ik onder druk?

Waarom reageer ik zo? Hoe kan ik vanuit mijn beleving energie halen uit werk?

Unieke meting: tekst en beeld

In tegenstelling tot andere metingen combineert de ACT®-meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de ACT®-meting in staat om innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Het is dus de combinatie van tekst en beeld die de ACT®-meting tot een uniek instrument maakt.

De uitkomst van deze unieke meting met daarin de inzichten in competenties en drijfveren wordt samengevat in een heldere, overzichtelijke rapportage. Investering voor de ACT®-meting individueel + Rapport + HBM Filosofie + 1,5u coaching: € 395,00 ex BTW

Hoezo een eyeopener?

Van onze klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. De ACT®-meting is dan ook een eyeopener, ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en je ontwikkelpotentieel tot meer plezier en energie leidt.

Wanneer u zich aanmeldt voor de meting via het contactformulier, ontvangt u binnen 24u op uw emailadres een link waarmee u de meting kunt uitvoeren.